Welkom bij B2B communicatie, ontwerp en printing

Uw digitale print- en drukwerk partner in Almere en omstreken. Vanuit Almere bedienen wij klanten in Almere, Lelystad en het Gooi. De belangrijkste doelgroepen zijn de marketing, drukwerk- en print inkopers en communicatieafdelingen van het MKB en reclamebureaus.


Ons adres:  Antennestraat 22, 1322 AB  Almere

Je bent van harte welkom op onze locatie.

 

Pantone kleuren of full color met ondersteuning van een steunkleur, wit, goud of anders.

Miljoenen kleuren

Uitvergroten naar wandformaat.

Meten is weten. Door onze workflow blijft kleur gegarandeerd.

Typografie, nog altijd belangrijk voor een duidelijke boodschap.

Marketing | Communicatie

Marketing en/of communicatieplan nodig?

Via intensieve brainstorm sessies komen wij tot innovatieve ideeën en oplossingen. Wij denken graag met u mee hoe uw producten beter gepresenteerd kunnen worden. Bijvoorbeeld door een andere verpakking, een campagne via Facebook of een direct mailing.

Lees verder...

Ontwerpen

Ontwerp

DTP (Desktoppublishing) omvat het opmaken en bewerken van documenten voor drukwerk die geschikt zijn voor publicatie. Wij hebben jarenlang ervaring in het opmaken en produceren van drukwerk.

Lees verder...

Print- en drukwerk

Printen of drukken?

Digitaal drukken heeft zijn intrede gedaan in de grafische industrie. Door steeds meer vraag naar kleine oplagen worden steeds meer grafische printproducties digitaal geproduceerd.

Lees verder...

Portfolio | door ons geproduceerde producten

Geen afbeeldingen

Uw digitale print- en drukwerk partner in Almere en omstreken.

Vanuit Almere bedienen wij klanten in Almere, Lelystad en het Gooi. De belangrijkste doelgroepen zijn de marketing, drukwerk- en print inkopers en communicatieafdelingen van het MKB en reclamebureaus.

Met een uitgebalanceerd pakket van diensten, producten en projecten bedienen wij onze klanten met meerwaarde. Wij profileren ons als een flexibele partner van de klant. Een mix van technologie en betrokkenheid maakt mooie dingen mogelijk. Wij maken voor u visitekaartjes, uitnodigingen, briefpapier, enveloppen, posters, beurswanden, direct mailing, folders, brochures, leaflets en nog veel meer. Kom langs en bekijk onze voorbeelden.

Wij verwerken zowel Windows als Mac georiënteerde programma's en bestanden. Programma's als Word, Excel, Powerpoint, Photoshop, Illustrator, Indesign, QuarkXpress en natuurlijk PDF zijn ons niet vreemd. U kunt ons altijd om advies vragen wat voor u de beste oplossing is.

Met vriendelijke groet,
Sander Soto

Service

Verzenden of Afleveren

Offerte aanvragen